Walking Hiking

Day Walks

Kul och Frolics i Wicklow Mountains

“Varje dag rymmer ett nytt äventyr”

Låt din ande att sväva och ge oss in i ett land av vildmark skönhet.
Träffa och gå med likasinnade genom några av de mest minnesvärda landskap i Irland. Genom bredbladiga skogar, över ljung kullar; av natursköna avlägsna dalar och sjöar kommer du att upptäcka den tidlösa skönheten i en dold landskap bara väntar på att upptäckas.

wicklow; ett land välsignat med en atmosfär av underbara landskapet.
Geologiska utvecklingen under miljontals år har ordnat detta landskap på ett sådant sätt att det i dag är det nu ett område med enastående naturskönhet och en perfekt plats för en dags äventyr.
Beläget inom detta paradis; Förutom den fantastiska naturen och stora promenader, är ett brett utbud av vilda djur och växter.

Promenader:
Alla våra promenader ske vid en mycket avslappnad och banorna är noga utvalda för att ge dig maximal glädje av dagen. Avståndet reste varje dag kommer att variera på dagen som promenader ändras dagligen. Alla spår är valda på ett sådant sätt att de kan förlängas eller förkortas.
En genomsnittlig dag du kommer att täcka ett avstånd på mellan 10 och 12 kilometer med en måttlig stigning.
De flesta promenader starta eller avsluta i den charmiga och romantiska dalen Glendalough. Vi kommer att besöka sin världsberömda Monastic Settlement; de förstörda kyrkor; dekorerade kors och majestätiska runda tornet. Denna tidiga kristna bosättningen grundades av St. Kevin i 6: e talet som en plats för lärande.
Glendalough är också hem till två vackra sjöar; ger Glendalough sitt Gaelic namnet ”Glen DA Lough” The Valley of de två sjöarna.
Några av våra spår kommer att följa en del av Wicklow Way; Irlands äldsta waymarked spår. Alla spår kommer någon gång leda dig upp i bergen; där du kommer att belönas med några enastående utsikt över landskapet.

Join our Mailing List for latest tours and promotions.