Walking Hiking

Om oss

Footfalls Walking Holidays grundades 1994 av Christopher och Teresa Stacey, som båda ville dela sin kärlek och intresse för den stora utomhus med andra så började vägleda individer och grupper i Wicklow Mountains.

Snart var de få förfrågningar från kunder för att se mer av Irland än bara Wicklow och även att ordna självgående turer. Idag är de locka kunder från hela världen för att ta guidade och själv guidade turer till nästan varje hörn av Irland, Skottland, Wales och Lake District. Trots tillväxten av Footfalls Walking Holidays, nästan alla sina turer styrs av Christopher och Teresa så att de fortsätter att garantera att personlig touch som ger kunderna tillbaka år efter år.

Christopher

Christopher Stacey är väl förtrogen med bergen i alla sina stämningar. Han har bott och arbetat en livstid i de mer avlägsna skogsområden i Wicklow. Han känner och älskar de lokala tecken, de människor vars liv är genomsyrad av lokala traditioner och folkways. I sin barndom var han delaktiga i en värld av sina morföräldrar. Han är vittne till ett sätt som har nästan försvunnit; hö-making meitheal, skär torv i mossen och berättelser från den öppna spisen, kan alla återberättade i levande detalj Christopher att lägga till färg och konsistens till nöjen promenader. Efter att ha arbetat inom skogsbruket skörd under större delen av sitt liv, Christopher ville dela sin kärlek till naturen och rikedomen i de traditionella sätten att hans barndom.

På senare tid har han avslutat BOS Mountain Leader kurs, som täcker alla aspekter av bergs ledning, bland annat säkerhet, första hjälpen, kartläsning och navigering. Christopher är också medlem i Glen of Imaal Mountain Rescue Team.

Teresa

Teresa Stacey är född och uppvuxen av Wicklow kust. Hon känner och älskar naturen. Arbetar tyst i bakgrunden, Teresa övervakar utvecklingen av Footfalls guidade och självgående turer, se till att alla aspekter av varje turné körningar för att schemalägga. Hennes huvudsakliga ansvarsområde är självgående turer program som hon hanterar alla aspekter av turer inklusive logi, kundöverföringar, bagagetransport och kund turné förpackningar.

Vårt uppdrag

”Vårt uppdrag är att ge dig en stressfri, personlig, professionell, säker och användarvänlig tjänst på våra guidade och själv guidade rundvandringar i Irland, Skottland, Wales och Lake District. Vi är dedikerade till kvalitet för att säkerställa att din semester överträffar dina förväntningar ”   Christopher & Teresa Stacey.

Varför ta en promenad med oss?

  1. Det finns inget bättre sätt att slappna av och de-stress än på en av våra rundvandringar medan vi tar hand om ditt bagage, transport, semester resväg, mat och boende.
  2. Din semester plan har arrangerats för att inkludera det bästa av vad Irland, Skottland, Wales och Lake District har att erbjuda när det gäller natur, historia, flora och fauna, traditionell mat och kultur.
  3. Alla våra rundvandringar kan anpassas efter dina individuella behov.
  4. Vår erfarenhet under de senaste 20 åren ser till att du är i trygga händer och har fått oss respekt för våra kunder och vänner från hela världen.
  5. Irland har mindre än fem miljoner människor som lever på denna vackra ö, vilket innebär att vi i stort sett har kullarna för oss själva!
  6. Våra rundvandringar och semestrar erbjuder dig en unik möjlighet att upptäcka vår keltisk kultur och livsstil.
  7. Vårt team är kända för sin vänlighet och professionellt sätt där alla våra rundvandringar genomförs. Vi är dedikerade till kvaliteten på spetskompetens som motiverar alla inom teamet.

Våra guidade och självgående rundvandringar och semestrar

På våra guidade och självgående walking semester, erbjuder vi rundvandringar 4-10 dagars varaktighet, vistas i kvalitet handplockade boende under hela turnén.

Vi kan också i förväg ordna för dig att bo i en av våra boende Dublin före eller efter din rundtur.

Vi specialiserar oss också i skräddarsydda turer i en löptid från en full till en halvdag promenad i Wicklow bergen för att ett företags verksamhet dag.

Om du kommer till Irland och vill starta eller avsluta din semester med några dagars vandring i den irländska landsbygden, varför inte kontakta oss och låt oss organisera en kort tur för dig.

Join our Mailing List for latest tours and promotions.